logo
Login
Pulled Pork #29
Vlees Overig

Pulled Pork #29

(0)
8h 8 personen Hard

Beschrijving

Langzaam gegaard varkensvlees, perfect voor op een broodje.

Ingrediënten

  • 2 kg varkensschouder
  • 2 el paprikapoeder
  • 2 el bruine suiker
  • 1 el zout
  • 1 el zwarte peper
  • 1 el knoflookpoeder
  • 1 el uienpoeder
  • BBQ saus

Bereidingswijze

  1. 1 Meng alle droge kruiden en wrijf het vlees ermee in.
  2. 2 Laat het vlees minimaal 1 uur marineren.
  3. 3 Verwarm de BBQ tot 110°C.
  4. 4 Leg het vlees indirect op de BBQ en sluit het deksel.
  5. 5 Gaar het vlees 6-8 uur tot het uit elkaar valt.
  6. 6 Trek het vlees uit elkaar met twee vorken.
  7. 7 Meng met BBQ saus en serveer op een broodje.

Er zijn nog geen reviews voor dit recept.